Regulamentul 2016/679/UE

Această Politică de Confidentialitate definește modul în care noi, SC Romcad Grup SRL, colectăm, stocăm și utilizăm datele dvs. personale când accesați sau interacționați cu website-ul nostru www.panouri-sandwich-termoizolante.ro și de unde obținem sau colectăm datele dvs. Această Politică de Confidențialitate este aplicabilă din data de 25 mai 2018.

Detaliile despre compania noastra

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: SC Romcad Grup SRL cu sediul in Str Izvorul Rece, nr 45 A, Craiova, Dolj, Romania. Puteți contacta operatorul de date scriind la adresa mentionata anterior sau prin e-mail la romcadgrup.comercial@gmail.com. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date.

Cand colectam datele dvs personale

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când:

Tipurile de informații pe care le colectam si stocam

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Drepturile dvs

Cât timp sunt stocate informatiile dvs

Datele dvs personale nu vor fi stocate mai mult timp decat este necesar, în funcție de obligațiile noastre legale (ex. pentru a menține arhive contabile) sau orice altă bază legală pentru folosirea informațiilor

Cum sunt securizate datele dvs.:

Datele dvs sunt securizate prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar.

Utilizarea proceselor de luare a deciziilor automate:

Utilizăm procese de luare de decizii automate în legătură cu website-ul nostru, de ex. folosirea instrumentelor Web Analytics, a cookie-urilor sau utilizarea cookie-urilor de targetare pentru a afișa reclame către persoanele care vizitează site-ul nostru pe alte site-uri web (de exemplu, prin utilizarea rețelei Google Analytics, Google Webmaster Tools).

Newsletter

Atunci când vă înscrieți la newsletterul nostru pentru a primi informatii despre promotii, evenimente sau concursuri de la noi prin formularele de abonare sau din orice alt formular in baza caruia va puteti exprima consimtamantul pentru a va inscrie in baza de date colectăm: nume, prenume, e-mail, localitate. Temeiul juridic pentru prelucrare: consimțământul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor). Consimțământul: vă dați consimțământul pentru a primi newsletterul nostru, înscriindu-vă pentru a-l primi, completand adresa de email in formularul de Newsletter.

Dezvăluirea informațiilor dvs. furnizorilor de servicii

Utilizăm o serie de terți pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta să ne desfășurăm afacerea și care procesează informațiile dvs. pentru noi în numele nostru. Acestea includ următoarele:Inapoi la prima pagina

Date firma:

SC DUDU SRL.

CUI: RO17504690 / Nr. Reg. Com.: J16/883/2005

Cap. social: 300.200 RON

Sediu Social: Str Izvorul Rece, nr. 45A, cod postal 200801, Craiova, Dolj, Romania

Birouri conducere-contabilitate-ofertare:

Calea Bucuresti, bl A 23, ap 15

Tel: (+40)251/471.020 sau (+40)351/427.842

Cel: 0744.778.111

E-mail: scdudu@gmail.com1. Pentru comenzi care depasesc cantitatea de circa 100mp putem sa producem panouri senvis la comanda conforma solicitarii clientului;
Va rugam sa ne contacti la tel 0744778111 sau email: scdudu@gmail.com
Pentru comenzii mai mici de 100mp sau pentru situatii cand clientul doreste panouri senvis in regim de urgenta, in functie de locul de livrare va rugam sa va adresati la cel mai apropiat depozit al nostru;Adrese/contacte depozite regionale:


1. Depozitul din Craiova

Comuna Isalnita, DN E 70 Km 239 (dupa TERMO din directia Craiova-Filiasi pe partea dreapta imediat dupa pasarela peste calea ferata)

Tel. depozit: 0743.766.223

E-mail: craiova@romcadgrup.ro2. Depozitul din Sibiu

Comuna Cristian, DN 1, km 320 (la 300m dupa LUPP si PERI in directia Sibiu - Deva)

Tel: 0755.766.223 Ec. Alex Hampu

E-mail: sibiu@romcadgrup.ro3. Depozitul din Timisoara

Comuna Sacalaz, DN 59A, KM 7 (dupa bariera de calea ferata pe stanga din directia Timisoara-Jimbolia, la fostul C.A.P)

Tel: 0753.766.223 - Ovidiu Valeanu

Fax: 0256.361.071

scdudu@gmail.com

Conducere:

Tel: 0745.574.423 - adm. Adelin MARIA

E-mail: timisoara@romcadgrup.ro